Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Datum 13 juni 2022 15:30

Läsa äger och bokbussen

Alla drömmer vi oss bort någon gång. Nu har just du chansen att följa med oss på ett fantastiskt och fantasifullt läsäventyr under några sommarveckor. Vi lovar massor av läsning med spänning och skratt, men även en hel del lek och rörelse. Känns det här som något för dig? Välkommen till oss på Läsa äger! Res bort i fantasins värld tillsammans med oss!

Med högläsande sommarjobbare som förebilder inspirerar vi till läsning och lek med språk. Det blir även lek- och rörelseaktiviteter mellan passen. Sommarjobbarna har med sig många olika böcker – allt från spännande sagor till inspirerande faktaböcker, som väcker nyfikenheten. Ibland kommer även Bokbussen på besök. Då kan du låna hem egna härliga böcker!

Du hittar Läsa äger-ungdomarna där Kopparstaden har sommaraktiviteter för barn.

Bokbussen kommer ut vid flera tillfällen under sommaren. Då kan du låna och lämna tillbaka böcker eller sitta utanför bussen och läsa på mattor och sittpuffar. Mer information om när vi kommer till just ditt område kan du få av aktivitetsledarna eller på Stadsbibliotekets webbsida.

Du som går på fritids under sommaren kan också ha möjlighet att träffa Läsa äger ungdomar. Personalen på ditt fritidshem berättar ifall vi kommer till just ditt fritids. Bokbussen åker ut på besök och då går bra att låna och lämna tillbaka böcker.

När

Du hittar Läsa äger-ungdomarna där Kopparstaden har sommaraktiviteter för barn i Norslund, Herrhagen, Bojsenburg och Järnet under veckorna 24–26 och veckorna 30–32 (13 juni till 1juli och 25 juli till 12 aug.)

Tid

Klockan 15.30-20.00.

Var

Norslund, Herrhagen, Bojsenburg och Järnet.

Ålder

Alla barn och unga.

Arrangör

Biblioteken i Falun

Kontaktperson

Tina Sahlin, vecka 24-27, telefon 023 86273.

Karolina Nordman, vecka 30-32, telefon 023 82357.

Hemsida

https://bibliotek.falun.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-05-31
  • Ingen giltig användare vald.