Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Datum 20 juni 2022 10:00

Skaparstudion

Skaparstudion är din kreativa verkstad där du kan göra det du vill! Du kan teckna, pyssla, göra collage och bygga pappersskulpturer. Du kan arbeta med remake/återbruk, göra tygtryck, pins och smycken. Du kan också vara med och skapa stora kollektiva konstverk! Här finns det massor av kul material och olika grejer att prova på. I skaparstudion är det du som förälder/medföljande person, som ansvarar för barnet. 

På plats i skaparstudion finns konstnären Vera Gustafsson och ungdomsledare från Kulturskolan. Föräldrar och medföljande personer är också välkomna!

När

Måndagar till torsdagar från 20 juni till 7 juli.

Tid

  • Vecka 25: måndag – torsdag klockan 10.00-14.30.
  • Vecka 26: måndag – fredag klockan 10.00-14.30.
  • Vecka 27: måndag – onsdag klockan 10.00-14.30 och torsdag 8 juli klockan 10.00-12.00.

Var

Kulturhuset tio14, Rum1.

Ålder

6-15 år

Tillgänglighet

Kulturhuset är tillgänglighetsanpassat. Alla barn/unga är välkomna till våra aktiviteter i sommar. Om du (eller ditt barn) behöver särskild hjälp/assistans på någon aktivitet ber vi dig kontakta oss i förväg så försöker vi möta ditt/ert behov.

Anmälan

Ingen föranmälan.

Arrangör

Kulturskolan Sommar

Övrigt

Kulturhuset tio14 ligger på Teatergatan 5. Parkering finns utanför ingången. Busshållplats Knutpunkten, 200 meter. Tåg Falun C, 500 meter.

Föräldrar eller medföljande personer är varmt välkomna! Vi välkomnar särskilt dig med barn i åldern 6-9 år att vara med under aktiviteten eller vänta utanför.

Matsäck – vi vill gärna att du som deltar på aktiviteter under både förmiddag och eftermiddag har med dig kall matsäck till lunch. Vi bjuder på frukt.

Alla barn/unga som deltar i aktiviteter checkas in och ut vid vårt välkomstcenter. Incheckningen startar 10.00. Vissa aktiviteter har ingen föranmälan eller är öppna för drop in, först till kvarn gäller. När aktiviteten väl startat gäller inte drop-in längre. Du behöver alltså komma i tid till aktiviteten. Alla aktiviteter har ett bestämt max antal deltagare.

Kontaktperson

Vera Gustafsson, telefon 023-834 18.

Hemsida

Läs mer om Kulturskolan sommar och alla deras sommaraktiviteter.

Sidan uppdaterad 2022-06-10
  • Ingen giltig användare vald.