Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på Näs fritidsgård.

Näs fritidsgård

Fritidsgården i Hosjö hittar du i Näs gamla skola vid Hosjöstrand. I huset finns även Näs Bibliotek, länk till: Näs Biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På fritidsgården finns ett brett utbud av aktiviteter. Man kan oftast pyssla, baka, se på tv, det finns olika former av sällskapsspel, playstation och X-box, biorum, gratis wifi och fritidsgårdsklassikerna pingis och biljard.

På Näs fritidsgård vill vi att besökarna är med och påverkar verksamheten. Prata med personalen om du vill hitta på något nytt, kanske starta ett projekt eller en förening, så hjälper vi dig!

Under lov- och studiedagar kan det vara ändrade öppettider, extra aktiviteter och aktiviteter på annat håll. Dessa och andra aktiviteter får ungdomarna själva vara med och lämna förslag och styra över.

Näs fritidsgård finns på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider, 10-12 årsverksamhet

Måndag - fredag
Öppet enligt skolans ordinarie stängningstid fram till kl 17:00

Öppettider, högstadiet och äldre

Måndag: stängt
Tisdag: kl 13:00-21:00
Onsdag: kl 13:00-21:00
Torsdag: stängt
Fredag jämn vecka: stängt
Fredag ojämn vecka: kl 17:00-00:00

Under lov - och studiedagar kan öppettiderna ändras. Det kan också vara speciella aktiviteter eller aktiviteter på annat håll, som ungdomarna gärna själva får lämna förslag till samt vara med att planera!

Kontakt

Kontakta gärna oss. Kontaktuppgifter hittar du under kontaktikonen i sidans verktygsfält.

Sidan uppdaterad 2019-11-20