Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild föreställande cyklande ungdomar på väg mot stan, man ser kristine kyrka i bakgrunden

Studio – Kreativa coacher

Vad vill du göra i Falun?

Studio är en verksamhet och en plats för dig mellan 13-25 år. Via Studio kan du starta projekt, göra evenemang, dra igång workshops, producera musik / skapa film och mycket mer.

I Falu kommun jobbar två kreativa coacher som kan hjälpa dig att genomföra din idé. Vi kan tipsa om kontakter, lokaler, vart du kan söka pengar till det du vill göra och vad som kan vara bra att tänka på.

Studio

Du hittar lokalen Studio på Teatergatan 5, i samma hus som Kulturhuset tio14. Studio är öppet när du som ung vill att det ska vara öppet. Du kan boka Studio för möten, arrangemang, workshops m.m. På Studio finns även utrustning att använda för att producera musik, podcasts, skapa och redigera film och foton m.m.

Kreativa coacher

Vi stöttar allt från kulturevenemang och samtalsgrupper till startande av föreningar och idrottsaktiviteter i hela Falu kommun. Ingen idé är för stor eller liten. Vi har som uppgift att lyssna på dina idéer och stötta dig!

Om du har en idé du vill genomföra börjar det oftast med att du träffar nån av oss kreativa coacher. Vi kan komma förbi din skola, ses på stan, bjuda på en kopp te på Studio eller mötas nån annanstans där det passar dig. Du behöver inte ha nån färdig idé för att höra av dig, det räcker med att vara nyfiken eller ha lite lust att göra nåt - vad behöver du inte veta.

Du kommer i kontakt med oss genom Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagram,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster genom att skicka ett mail eller skriva i formuläret längst ner på sidan.

Hör av dig! Vi är nyfikna på att höra dina tankar och idéer!

Anmälan till kaftanworkshopen görs via formuläret nedan! Du behöver bara skriva typ "kaftan" i själva meddelandet.

Det här är vi:

Bild på Cecilia Larsson, ungdomscoach

Andreas Lenner

Kontakt: andreas.lenner@falun.se
Tel.nr / sms:a till: : 073-0863730

Bild på Cecilia Larsson, ungdomscoach

Cecilia Larsson

Kontakt: cecilia.larsson@falun.se
Tel.nr / sms:a till: : 070-6271129

Sidan uppdaterad 2020-06-24