Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på leende Amanda Lind

Falu kommun arrangerar hälsoveckan för sin personal

Falu kommun arrangerar hälsovecka för personalen

Under vecka 37 kommer medarbetare vid Falu kommun att bli inbjudna till nystartade Hälsoveckan. Hälsoveckan blir en kommungemensam personalaktivitet som nu i höst ersätter det sedan tidigare inplanerade medarbetarforumet.

Hälsoveckan kommer att arrangeras under vecka 37, den 13-19 september, där vi kommer att erbjuda kommunanställda ett program med aktiviteter under hela veckan och utspritt från morgon till kväll, på olika platser inom kommunen.

Under veckan kommer kommunens medarbetare ha möjlighet att prova på coronasäkrade aktiviteter och inspireras av digitala föredrag inom hälsoområdet.

– Vi ser det här som en viktig satsning på hälsa och hållbart arbetsliv, där vi som arbetsgivare vill bidra till energipåfyllning och glädje hos våra medarbetare efter ett och ett halvt år med Corona-pandemin, berättar HR-chefen Helena Bergman.

– Vi kommer kunna erbjuda ett inspirerande utbud av aktiviteter, där medarbetarna ges chansen att kanske upptäcka någon ny spännande aktivitet, förklarar kommunens projektledare Johanna Jadehäll. Vi planerar för ett brett utbud med aktiviteter där man som individ kan inspireras till hälsa på ett sätt som passar individen.

– Det finns fortfarande möjlighet för föreningar och aktörer att höra av sig och medverka under veckan. Ett perfekt tillfälle att kanske visa upp sin verksamhet och inspirera till rörelse och hälsa, fortsätter Johanna.

– Naturligtvis följer vi läget och utvecklingen i pandemin och vi anpassar programmet efter rådande förutsättningar med utomhusaktiviteter och kompletterar med digitala inslag, förklarar Helena Bergman.

Sidan uppdaterad 2021-08-24