Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Banner med texten "Information angående coronaviruset".

Coronaviruset - Covidbevis

Vaccinationsbevis på publika evenemang

Med anledning av regeringens beslut om vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som gäller från och med 1 december 2021 kommer vaccinationsbevis och giltig legitimation krävas och kontrolleras för alla personer över 18 år för tillträde till Kultuhuset tio14s evenemang med fler än 100 deltagare från och med 1 december 2021. Syftet med de nya reglerna är att säkerställa att evenemang ska kunna genomföras även om smittspridningen ökar, samt att skapa trygghet för besökarna.

-Kontroll av vaccinpass sker i samband med entré. Som besökare ska du kunna visa upp giltig legitimation samt giltigt covidbevis.

-Du kan visa vaccinationsbeviset digitalt eller på papper.

-Vaccinationsbeviset ska vara giltigt, dvs inte ha passerat utgångsdatum.

-För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt ska du ha tagit två sprutor. Det räcker alltså inte med att visa ett vaccinationsbevis där endast en dos är registrerad.

-Observera att det endast är ett giltigt vaccinpass som kommer att godtas. Intyg om genomgång infektion eller negativt test kommer inte att gälla.

Länk med mer info : e-hälsomyndigheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kulturhuset tio14 och Falu kommun följer händelseutvecklingen kring coronaviruset (covid-19) och agerar efter Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer.

Det är såklart mycket viktigt:

Vid frågor kontakta vår bokning på kulturhusettio14@falun.se

Sidan uppdaterad 2021-11-29