Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En illustration av två händer som pekar med tummar och pekfingrar mot varandra, tomrummet bildar en triangel. Framför pekfingrarna svävar några olika trianglar. Text i bilden: "Kreativ verkstad på Kulturhuset tio14. Torsdagar klockan 17 - 21"

Kreativ verkstad

Sista kreativa verkstaden under våren är den 16 juni! Sedan tar vi ett sommaruppehåll och kör igång igen i början av september 2022.

Kreativ verkstad är öppet på torsdagar mellan kl 17 - 21. Du kan prova keramik, digital produktion, slöjd, 3D-skrivare, måleri, spela spel eller något helt annat.

Alla kreativa rum öppnar inte exakt samtidigt och det kommer att finnas olika alternativ från vecka till vecka - se det som en chans att uppleva kulturhuset. Ingen vet riktigt vad som kommer att hända, men vi lovar att det alltid kommer att finnas något kreativt att göra!

Vem får vara med?

Den kreativa verkstaden är roligast för dig som är 13 år och uppåt, men i vuxens sällskap kan yngre barn också prova viss verksamhet.

Observera att när det gäller Slöjdhäng finns en åldersgräns på 15 år för de som vistas i slöjdlokalen.

Finns det fika?!!

Café Focus håller öppet till klockan 20.00 på torsdagarna och fikat kan du ta med dig över i Rum1 om du får feeling och vill skapa och fika samtidigt!

Vad kostar det?

Att komma på kreativ verkstad på Kulturhuset tio14 är gratis. Om du blir pepp på att dra igång ett eget kreativt projekt som inte är en del av prova på-verksamheten betalar du självkostnadspris för material (swish).

Måste jag anmäla mig?

Det är drop-in som gäller, ingen föranmälan. Om det är fullt i ett rum finns det en lista med lediga tider på dörren så du kan skriva upp dig och gå och prova något annat kul eller gå ner och fika medan du väntar.

Kreativa verkstäder

Digital produktion.

Keramik och drejning.

Rum1.

Skapanderum.

Slöjdhäng.


Sidan uppdaterad 2022-06-13