Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Träningsläger

Träning, teori, fritid och boende – allt inom en radie av 500 meter!

Lugnet är en imponerande anläggning med unika resurser. Med sju idrottsarenor, boende och aktiviteter samlat inom en radie av 500 meter är Lugnet perfekt för ett komplett träningsläger.

Mycket mer än bara träning

Behövs avbrott från träningen finns gott om möjligheter till aktiviteter: inne- och utomhusbad, motionsspår och vandringsleder i friluftsområdet, äventyrsgolf, gps-äventyr, en hisnande tur upp i hopptornen och ett besök på Lugnets skidmuseum eller kanske hyra MTB eller en segway. Eller varför inte ett besök i världsarvsattraktionen Falu Gruva med Gruvmuseet och alla spännande miljöer i Världsarvet?

Boendepaket

I samtliga paketpris ingår, logi, två träningspass/dag, teorilokal, frukost, lunch och middag med träningsanpassad kost.

Kontakta Bokningen för mer information.

Hotellpaket

Bild på hotellets fasad.

Scandic Lugnet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Del i 3-bäddsrum på Scandic Hotel. Pris per person och dygn från 750 kr för ungdom upp till 12 år, och 810 kr för vuxen över 12 år.

Stugpaket

En röd campingstuga med den stora hoppbacken i bakgrunden.

First Camp Lugnet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Modern stuga med fem bäddar, TV, minikök, dusch/wc och torkskåp. Pris per person och dygn från 570 kr för ungdom upp till 12 år, och 620 kr för vuxen över 12 år..

Klassrumspaket

Vy över Lugnetgymnasiets fasad med klocka och skolans namn.

Klassrum i närområdet

Klassrum för tolv personer. Pris per person och dygn från 410 kr för ungdom upp till 12 år, och 460 kr för vuxen över 12 år.

Sidan uppdaterad 2020-09-25