Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

För vuxna: Vuxenslussen

Vuxenslussen riktar sig till dig som är mellan 25 och 65 år och är arbetssökande. Vuxenslussen erbjuder aktiviteter till dig som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Målet är egen försörjning genom arbete på den reguljära arbetsmarknaden eller studier. För att nå ditt mål erbjuder Vuxenslussen olika insatser anpassade efter dina behov.

Vuxenslussens olika insatser består av:

  • Jobbtorg och arbetsmarknadskunskap
  • Praktik/Arbetsträning
  • Supported Employment
  • 7tjugo: Livskunskap
  • Hälsovägledning
  • Jobbmatchning

Till Vuxenslussen blir du i första hand hänvisad från Arbetsförmedlingen eller Socialtjänsten men du kan även kontakta oss direkt för frågor om deltagande.

Jobbtorg och arbetsmarknadskunskap

Jobbtorget är en mötesplats för gruppaktiviteter och olika stöd i ditt arbetssökande. Här finns möjlighet för dig att exempelvis skriva CV och personligt brev, söka jobb, delta i rekryteringsträffar eller göra studiebesök på arbetsplatser.

Läs mer om Jobbtorg och arbetsmarknadskunskap här

7tjugo: Livskunskap

7tjugo: Livskunskap är en gruppaktivitet där utgångspunkten är din egen livssituation och målet är att du ska ta eget ansvar och bli mer självständig.

Läs mer om 7tjugo: Livskunskap här

Hälsovägledning

Med fokus på din hälsa finns möjligheten delta i motionsaktiviteter, föreläsningar eller enskilda samtal med våran hälsovägledare.

Läs mer om Hälsovägledning här

Jobbmatchning

Jobbmatchning Falun är ett samarbete mellan Arbetsmarknadsenheten, Näringslivskontoret och Arbetsförmedlingen. Syftet med Jobbmatchning Falun är att med deras gemensamma resurser snabbt, effektivt och träffsäkert matcha näringslivets kompetensförsörjningsbehov med ledig kompetens.

Läs mer om Jobbmatchning Falun här

Kontakt

Kontakta gärna oss om du har några frågor om Vuxenslussen. Kontaktuppgifter hittar du under kontaktikonen längst upp på sidan.

Sidan uppdaterad 2020-03-30