Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Två byggarbetare på en byggarbetsplats

Kompetensmässan - en mötesplats för arbetssökande och arbetsgivare

Tid och plats

Onsdag 1 december 2021 klockan 11.30–13.00
Lugnets Sporthall, A-hallen, Lugnetvägen 5, Falun
Vi bjuder på kaffe och smörgås medan du minglar.

Regeringen har beslutat om att införa vaccinationsbevis vid offentliga sammankomster fr o m 1 dec. Du som ska delta på Kompetensmässan behöver därför visa upp ett vaccinationsbevis i digital eller pappersform tillsammans med en giltig ID-handling. Deltagare som inte har vaccinationsbevis uppmanas i entrén att ladda ner vaccinationsbeviset om de är fullvaccinerade. Instruktioner ges hur man laddar ner vaccinationsbeviset från E-hälsomyndigheten. Deltagare som inte kan uppvisa vaccinationsbevis släpps inte in på Kompetensmässan.

Här kan du som vaccinerat dig ladda ned ett vaccinationsintyg (covid-bevis) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du arbetsgivare?

Behöver du hitta fler medarbetare? Behöver du ersättningsrekrytera? Söker du semestervikarier? Delta på Kompetensmässan! Här kommer det att finnas ett stort antal arbetssökande. Vid senaste mässan deltog över 200 arbetssökande!

Praktisk information

Du som arbetsgivare får ett eget bord där du tar emot arbetssökande och där du även kan lägga ut material vid behov. Du får även en egen värd som guidar dig och ser till att du får den hjälp du behöver.

Anmälan

Kom ihåg att ange vilka kompetenser/yrkesgrupper som du är i behov av!

Här anmäler du dig till Kompetensmässan om du är arbetsgivare/företagare

Är du arbetssökande?

För att delta behöver du ta med dig ett färdigt CV och vara beredd att börja arbeta. Du ska vara förberedd på att prata med arbetsgivare och presentera dig.
VIKTIGT: ta med dig flera CV!

Anmälan

Kom ihåg att ange vad du har för kompetens och vad du söker för typ av jobb!

Här anmäler du dig till Kompetensmässan om du är arbetssökande

Vad är Kompetensmässan?

Kompetensmässan arrangeras av Falu kommun, Arbetsförmedlingen och Högskolan Dalarna. Kompetensmässan anordnades första gången 7 november 2016 och har hittills genomförts åtta gånger. Ambitionen är att anordna mässan två gånger per år.

Övergripande syfte med Kompetensmässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare i Falun som förhoppningsvis ska leda till arbete för flera arbetssökande samt kompetensförsörjning för arbetsgivare.

Vi reserverar oss för eventuella Coronaresktriktioner, då vi kan behöva ställa om till en digital mässa.

Kontakt

Har du frågor om Kompetensmässan är du välkommen att kontakta någon av arrangörerna:

Caroline Haeffner, enhetschef Arbetsmarknadsenheten, 023-878 82

Amel Mujic, verksamhetsutvecklare, 023-828 79

Sidan uppdaterad 2021-11-30