Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bemanningscenter timvikarie

Vill du jobba som världens viktigaste vikarie? Tycker du om att hjälpa andra och är vänlig och lyhörd? Då behöver vi just dig!

Sök timanställning och sommarjobb inom förskola, omvårdnad och LSS. Vi är väldigt glada att ta emot din ansökan. Din insats gör stor skillnad.

Du behöver skapa en registrerad profil eller logga in för att kunna ansöka. Sedan kan du söka tjänster.

Läs mer om jobben inom omvårdnad och LSS

  • Undersköterska/vårdbiträde (omvårdnadsförvaltningen)

    Bryr du dig om andra? Är du den som gör det lilla extra för att göra någon annan glad? Ser du och värdesätter varje individ för vem den är? Om du dessutom är en fena på service och ser kunden som din vägvisare har vi något för dig. I den här rollen tillför du ett värde i vardagen för någon annan och hjälper dem med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar. Du jobbar där det behövs och kommer märka att din insats gör skillnad och är viktig för den enskilda individen. Du skall ge stöd med den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer, ge olika serviceinsatser, främja social aktivitet, ev. medicindelegation och skapa möjligheter till att behålla kundernas egna resurser. Du blir en viktig resurs för andra människor. Därför krävs det att du har intresse för och tycker om att arbeta ut mot kund, framför allt med den här målgruppen.
  • Omsorgsassistent/boendestödjare (LSS)

    Vill du arbeta med att motivera, stödja och stärka personer med funktionsnedsättning? Att arbeta som omsorgsassistent/boendestödjare ger dig en konkret möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv. Är du stabil, inkännande och bra på att ligga steget före? Är du anpassningsbar i ditt sätt att bemöta personer med olika behov och förutsättningar? Arbetet är mycket givande och kommer att utmana dig dagligen.Hos oss på socialförvaltningen finns en stor bredd av arbetsplatser. Du kan arbeta på något av våra boenden eller i personers bostad. Vi har även korttidshem där barn- och ungdomar med olika funktionsnedsättning erbjuds vistelse för rekreation och miljöombyte. Dessutom eftersöker vi semestervikarier inom vår korttidstillsyn där vi tillbringar våra dagar tillsammans med skolungdomar över tolv år som har olika funktionsnedsättningar och ett tillsynsbehov under lov samt före och efter skoldagen.Arbetet som omsorgsassistent/boendestödjare är intressant, givande och utmanande. Hos oss är ingen dag den andra lik! Tillsammans hittar vi på olika aktiviteter som exempelvis att åka på utflykt, baka, måla och pyssla i trädgården. De vi är till för har alla olika behov av bemötande, service och stöd. Vi arbetar med en balans mellan struktur och flexibilitet för att möta de olika behoven och vi erbjuder stöd vid exempelvis handling av mat, personlig omvårdnad och andra vardagliga sysslor. En stor del av arbetet innebär att motivera, stödja och stärka den enskilde så att vardagen fungerar. Vi utgår från varje enskild individ och arbetar för att öka deras självständighet. Dokumentation ingår i det dagliga arbetet.

Bemanningscenter

Bemanningscenter är en gemensam samordningsfunktion där bemanningscenter ansvarar för vikarieanskaffning till korttidsvakanser inom Falu kommun. Bemanningscenter tillsätter vikarier till olika arbetsplatser inom:

  • vård- och omsorg
  • ordinärt boende
  • LSS, vuxensektionen
  • förskolan samt våra fritidsgårdar

Vi erbjuder ett omväxlade, intressant och ansvarfullt arbete.

Som vikarie blir du anställd av bemanningscenter, dock utför du ditt arbete där behovet finns inom ditt kompetensområde.

Sidan uppdaterad 2021-11-02