Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Allegio Omsorg AB

Allegio Omsorg är en hemtjänst och hemservice som har verkat sedan 2015. Idag finns vår Allegio-familj på nästan 20 platser i vårt avlånga land, från Borås söder till Östersund i norr.

Vi hjälper dig som bor i Falu kommun, dock inte boendena Aspeboda, Grycksbo,Bjursås, Vika, Sundborn, Svärdsjö, Enviken, Toftbyn, Kårtäkt och Karlsbyheden.

Våra tjänster

Omsorg, Service och Ledsagning

Personal och kompetens

Allegio Omsorg har cirka 100 stycken anställda medarbetare. Dessa är i regel utbildade undersköterskor, men det finns även medarbetare med andra utbildningar, så som vårdbiträden och lokalvårdare. Allegio Omsorgs medarbetare är utbildade i palliativ vårdfilosofi samt diplomerade i certifierade i Stjärnmärkt Demens. Allegio Omsorg arbetar med strukturen att du som kund får samma kontaktman varje vardag. Allegio Omsorg ämnar att erbjuda samtliga av våra kunder en guldkant i vardagen.

Verksamhetsidé

Allegio Omsorg vill utifrån våra ledord: glädje, ordning, driv och ansvar skapa ”Det GODA mötet”.

Allegio Omsorg erbjuder en hemtjänst som är anpassad helt utifrån dina behov och önskemål. Det innebär inga extra kostnader att välja privat hemtjänst.

Du är alltid delaktig i vår planering av de insatser du har rätt till enligt ditt biståndsbeslut. Vi värnar om din integritet och delaktighet och ditt självbestämmande. Målet med vår hemtjänst, ledsagning och avlastning är att vi vill underlätta för dig att leva ett självständigt liv. Du får möjlighet att bo kvar hemma så länge som möjligt för att känna dig trygg.

Språk

Svenska, Engelska, Finska och Spanska

Våra tilläggstjänster

Vi utför hushållsnära tjänst genom vårt egna service-team för båda våra hemtjänstkunder, men också till andra medborgare utan biståndsbeslut.

Kontakt

Du når Allegio Omsorg på telefonnummer:

Britsarvet 023 - 222 13

Britsarvet,Herrhagen,Bojsenburg,Knoppen och Järlinden

Gruvan 023 - 222 14

Hosjö, Främby, Centrum, Galgberget, Norslund, Hälsinggården

E-post: Falun@allegio.se eller direkt till Verksamhetschef Pernilla@allegio.se

Mer information om Allegio Omsorg finns även på vår hemsida www.allegio.se Länk till annan webbplats.


Sidan uppdaterad 2024-01-30