Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Lugnetgymnasiet utifrån en sommardag med träd och buskar runt omkring

Skolans certifieringar

På Lugnetgymnasiet är vi stolta över våra certifierade och branschanslutna program. Det visar att vi är en gymnasieskola som håller hög kvalitet på utbildningarna genom att lärarna ständigt håller sig uppdaterade på branschens krav och innehar en hög yrkeskompetens.

Bygg- och anläggningsprogrammet

Lugnetgymnasiet är via BYN en bransch-rekommenderad skola. Detta är och innebär en kvalitetsstämpel som visar på att skolan uppfyller kriterier för att ge grundläggande yrkesutbildningar som uppfyller byggbranschens krav. I utbildningen ingår även de behörighetskurser som krävs för att få arbeta inom byggbranschen.

Läs mer om bygg- och anläggningsprogrammet

Logotype

El- och energiprogrammet

Lugnetgymnasiet är en ETG-partnerskola vars koncept är att ge en kvalitetssäkring som utgår från företagens förväntningar och branschens krav på blivande medarbetare inom elteknikbranschen. Elever som tar ETG-examen får ut sitt yrkesbevis och kan anställas som elektriker direkt efter gymnasiet.

Läs mer om el- och energiprogrammet

Logotype

Fordons- och transportprogrammet

Skolverket har utsett Lugnetgymnasiet till sveriges enda branschskola inom karosseri- och lackeringsteknik. Vi har ett nära samarbete med branschen, hög kompetens och välutrustade lokaler. I utbildningen ingår behörighetskurser som krävs för att få arbeta med karosseri- och lackeringsteknik. Utbildningen avslutas med ett yrkesprov.

Läs mer om fordons- och transportprogrammet

Logotype

Teknikcollege

Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där utbildningssamordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar. Teknikcollege innebär att Lugnetgymnasiet samarbetar med näringslivet vilket ger bättre möjligheter till praktik, sommarjobb och projekt under utbildningen.

Läs mer om teknikprogrammet

Logotype
Sidan uppdaterad 2020-08-05