Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Anmälan till Kulturskolan

Anmälningsformulär

När du har skickat in din anmälan syns ett meddelande högst upp på sidan att din anmälan har registrerats.

Efter att vi har fått din anmälan kommer du att ställas i kö och när det blir en plats ledig kontaktar vi dig. Ibland kan det vara lite längre köer till vissa ämnen. Vi bjuder nya elever på en gratis prova-på-lektion därefter är gäller full terminsavgift.

Efter att vi har fått din anmälan kommer du att ställas i kö och när det blir en plats ledig kontaktar vi dig. Ibland kan det vara lång kö till vissa ämnen.

Vi tar emot anmälan till instrumentalundervisning, drama och konst från årskurs 2. I mån av plats kan eleven börja från årskurs 3. Vi tar emot anmälan till solosång från årskurs 6 med start tidigast från årskurs 7.

Vi bjuder på en gratis prova-på-lektion för dig som är ny elev hos oss, därefter är gäller full terminsavgift.

Du kan vara elev på Kulturskolan till och med 20 års ålder.

Kö till kulturskolan

Avgifter

Från vilken ålder kan du anmäla ditt barn?

Ämne

Ålder

Suzukirytmik

2 år*

Suzukifiol, suzukicello

3 år*

Dans

3 år och uppåt

Hip Hop

3 år och uppåt

Kör

Förskoleklass och uppåt

Teater

Årskurs 2 och uppåt

Konst

Årskurs 2 och uppåt

Instrumentalundervisning

Årskurs 2 och uppåt

Solosång

Årskurs 6 och uppåt

*Suzukiåldrar

Suzukirytmik gäller för barn mellan tre och fyra år. Köa kan man göra från 1 januari det året barnet fyller två. Från fem år är du för gammal för suzukirytmik. Om ett barn som står i kö till suzukirytmik hinner fylla fem år avslutas köplatsen automatiskt.

Suzukiundervisning på violin, viola och cello kan du börja när du har fyllt fyra år och upp till sex år. Köa kan man göra från 1 januari det året barnet fyller tre år. Från sju år är du för gammal för Suzukiundervisning. Om ett barn som står i kö till övrig suzukiundervisning hinner fylla sju år avslutas köplatsen automatiskt. Från årskurs 2 kan du ställa dig i kö till traditionell stråkundervisning.

Sidan uppdaterad 2020-09-25