Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Jubileumssymbol - Världsarvet Falun 20 år

Under jubileumsåret kommer ett stort antal insatser och aktiviter göras för att uppmärksamma Världs­arvet Falun. Dessa programpunkter kan skapas av olika aktörer, men oavsett arrangör är ambitionen att hålla ihop ­insatserna och skapa en helhet. Om alla aktörer använder den framtagna symbolen för jubileumsåret hjälps vi åt att synliggöra Världsarvet Falun, och det blir tydligare för mottagaren att vi i år firar vårt gemensamma ­världsarv som fyller 20 år.

Fri användning för att synliggöra Världsarvet Falun

Så länge användandet följer riktlinjerna är det fritt fram för alla aktörer och näringsidkare inom Falu kommun att använda jubileumssymbolen. Symbolen kan användas i marknadsföring för att knyta aktiviter till jubileumsåret eller exponeras för att bidra till att uppmärksamma jubileumsåret. Symbolen får dock inte användas för strikt kommersiella ändamål (till exempel trycka symbolen på kläder) utan världsarvssamordnarens godkännande. Symbolen finns i två versioner (rund och frilagd) samt i ett antal olika färgvarianter.

Riktlinjer för användning av jubileumssymbol

I detta pdf-dokumentet finns riktlinjer visas samtliga varianter av symbolen och hur den kan användas.

Riktlinjer för användning av jubileumssymbol Pdf, 2.6 MB, öppnas i nytt fönster.

Symboler för nedladdning

Här nedan finns alla varianter av symbolen för nedladdning. Varje variant finns både för användning i tryck (vektor.eps) samt på skärm (png). Det går också bra att ladda ned samtliga varianter i en packad mapp här (nedladdning

Zip-fil för Jubileumssymbol Världsarvet Falun Zip, 6 MB.

Rund symbol

Frilagd symbol

Sidan uppdaterad 2023-04-12