Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Föräldrar och ett barn

För barn och föräldrar

Välkomna till Främbyhus Förskola. Vår förskola har tre avdel­ningar: Stjärnan och Lönnen, som har inriktning mot de lägre åldrarna, och Björken, som har inriktning mot de äldre barnen.

Vi ligger i anslutning till Främbyskolan och har tillgång till Främbyskolans bibliotek och i viss mån deras gymnastiksal. Närheten till skolan är en fördel när de större barnen ska flytta över dit. De är då redan bekväma i skolans miljöer.

För oss är det viktigt att föräldrar, barn och personal känner glädje och trygghet på förskolan och att det är en positiv upplevelse att komma till oss.

Närområde

I vårt närområde har vi sjön Runn, skog och ängar som vi njuter av med barnen. Vår gård är stor och inbjudande med olika utma­nin­gar för barnen. En fotbollsplan för bollspel eller annan lek, gungor, sandlåda där vi öppnar café eller gräver efter skatter, grönområde med träd och buskar och odlingslådor samsas med vinbärsbuskar, en cykelbana och annat roligt.

Vintertid har vi en egen minipulkabacke på gården där vi åker stjärtlapp och madrass, hjälmen är då alltid på.

Besök

Kontakta oss så att vi kan komma överens om en tid för besök så att vi på bästa sätt kan visa er runt och svara på eventuella frågor i lugn och ro.

  • Avdelning Stjärnan, telefon: 023-860 92
  • Avdelning Björken, telefon: 023-874 08
  • Avdelning Lönnen, telefon: 023-872 41
Sidan uppdaterad 2020-03-12