Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elev som spelar fotboll.

Fotboll på NIU

Fr o m läsåret 2019/20 bedriver Kristine- och Lugnetgymnasiet en NIU-utbildning i fotboll som är certifierad av Svenska Fotbollförbundet. Vi har tio platser per läsår och ansökan är öppen från 1 september till 1 december.

Ansökningssidan finns på denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teori och praktik

För att du ska utvecklas på bästa sätt får du mycket bollkontakt under dina träningar hos oss. Vi fokuserar framför allt på teknik och spelförståelse, men strävar också efter att utveckla fotbollsspelarens fysiska och psykologiska egenskaper.

Om du väljer vår fotbollsutbildning får du arbeta med olika moment och detaljer i spelet utifrån fokus på beslutsfattande. Vi arbetar både teoretiskt och praktiskt med att lösa matchsituationer. Du blir taktiskt medveten och får prova olika spelsätt vilket är bra för din utveckling som fotbollsspelare.

Vi genomför våra träningar på Kopparvallen i centrala Falun.

Informationsblad om IdrottsutbildningarPDF

Instruktörer

Huvudinstruktör på NIU fotboll är Andreas Bauducco, som har mångårig erfarenhet av att utveckla både pojk- och flickspelare på olika nivåer i flera olika distrikt. Målvaktsinstruktör är Jonas Eriksson som utvecklat målvakter på både ungdoms- och seniornivå i Falun.

Kontakt

För att komma i kontakt med oss, skicka e-post eller ring till:

Andreas Bauducco, telefon: 070-995 13 20, e-post andreas.bauducco@falun.se.

Sidan uppdaterad 2020-02-24