Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Barn som skrattar

Öppna förskolan, Britsarvet

Välkommen du som har barn mellan 0-6 år! Generösa öppettider, stora härliga lokaler, utbildade pedagoger och ett trevligt föräldracafé. Vi vill vara en plats för lust, glädje och nyfikenhet.

Öppettider

Se gärna när vi har öppet på sidan Öppettider.

Om öppna förskolan

Öppna förskolan verksamhet vilar på demokratins grund och utformas i överensstämmelse med rättigheterna som regleras i FN:s barn-konvention.

På öppna förskolan arbetar två förskollärare. Hit kan du komma utan att boka tid för att delta i aktiviteter, leka, skapa , sjunga, ha rytmik och lyssna till sagor. Vi vill bidra till en god hälsa och utveckling hos barn och vuxna som besöker oss. Här kan du knyta nya kontakter med andra barnfamiljer. Om du som förälder har specifika önskemål eller behov, kan vi förmedla det till andra verksamheter inom familjecentralen. Vi har tystnadsplikt.

Det här erbjuder vi

Spädbarnsmassage

Du som har ditt barn listat på Britsarvet eller Grycksbo vårdcentral, har möjlighet att gå spädbarnsmassagekurser. Kurserna är en samverkan mellan öppna förskolan och BVC. Kursstart annonseras på våra anslagstavlor, på startsidan under nyheter samt på vår Facebook sida (Falu kommuns öppna förskolor)

HLR

Du som har ditt barn listat på Britsarvet eller Grycksbo vårdcentral, har möjlighet att gå HLR kurs för barn. Kurserna är en samverkan mellan öppna förskolan och BVC. Kursstart annonseras på våra anslagstavlor, på startsidan under nyheter samt på vår Facebook sida (Falu kommuns öppna förskolor) 

Café

I vårt café kan du köpa smörgås, frukt, kaffe/te till självkostnadspris, du kan också välja att ta med eget fika. Behöver du värma mat finns det mikro i vårt café.

Personal

Vi är två förskollärare som jobbar på Britsarvets öppna förskola. Vill du nå oss gör du det genom att ringa 023-87469 eller maila britsarvetsoppnaforskola@falun.se
Följ oss gärna på vår Facebook sida, Falu kommuns öppna förskolor.

 Välkomna!

Sidan uppdaterad 2019-08-29