Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En tjej som ligger och läser

Se frånvaro i Skola24

Kommande uppgradering

Under vecka 18 kommer Skola24 att uppgraderas med nytt utseende, kallad NXTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Mycket av funktionaliteten är dock densamma som tidigare. Som vårdnadshavare kan se filmer och ta del av guider kring frånvaroanmälan och schema via Skola24 supportportal för vårdnadshavare. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Observera att du inte kan använda Skola24 mobilapp i Falu kommun eller den digitala ledighetsansökan som beskrivs i guiderna. Inloggning kan endast ske via inloggning på denna sida.

Som inloggad i Skola24 kan du som vårdnadshavare sjukanmäla ditt barn och ta del av ditt barns frånvaro.

Vi kan också skicka ett meddelande via SMS när eleven inte är närvarande i skolan. För att vi ska kunna göra detta, så behöver du själv registrera ditt telefonnummer och din e-postadress. Dessa uppgifter får du sedan själv uppdatera vid eventuella förändringar.

Observera att du inte ska skriva in dina kontaktuppgifter direkt i Skola24, de kommer att skrivas över när vi uppdaterar det som ändras via vår Serviceportal. Då uppdateras dina kontaktuppgifter i samtliga våra system.

Här kan du ändra dina kontaktuppgifter

Logga in i Skola24

Denna tjänst kräver att du först skapat ett konto.

Logga inlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad 2021-04-21