Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på mall som visar måtten

Inspireras av oss landsbyggare

Är det på landsbygden du trivs, vill bo och leva? Har du en dröm du vill förverkliga? Träffa landsbyggare som också började med en längtan och en dröm.

På landsbyggare.se får du lära känna några av Falun och Sveriges drivna landsbyggare, de som vågat ta steget. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Få tips på hur du idag kan börja din resa mot att bli en av eldsjälarna på landsbygden. Hoppas att det ger dig inspiration och mod att göra detsamma.

Vi är entreprenörerna, eldsjälarna och entusiasterna som vågar våra drömmar. Vi kallar oss landsbyggare och tillsammans formar vi platsen vi lever och arbetar på. Sträcker oss mot det okända, med en stadig fot i det som är vårt hem. Tillsammans gör vi förändring.

Välkommen på nätverksträff: Fika med Sveriges Landsbyggare

Digital träff, 7 april klockan 15.00-16.00 (och frivilligt eftersnack)

Det är inte bara i Falun det finns landsbyggare, det nationella nätverket inom Vi Landsbyggare Länk till annan webbplats. inkluderar tio svenska regioner.

Nu bjuder vi in till en nationell digital träff Pdf, 1.4 MB. för att samla landsbyggare
från hela landet. Syftet är att du som är entreprenör eller eldsjäl ska få nätverka och inspireras av andra landsbyggare.

Anmäl dig här så får du en länk till fikat. Länk till annan webbplats.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi landsbygdsutvecklare i Falu kommun arbetar dagligen med att stötta landsbyggare och vi vill hjälpa dig att förverkliga din dröm. Välkommen att kontakta oss.

Hanna Wickström på hanna.wickstrom@falun.se eller ring 023-839 87

Martina Nilsson på martina.nilsson@falun.se eller ring 023-824 24.

Sidan uppdaterad 2022-04-08